V dome kradol šperky. Sprejmi postriekali bytový dom. Pytliačili na Ondave. Na Domaši našli starú muníciu

17.08.2009 Celý región

V dome kradol šperky: Z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili včera kežmarskí policajti 18 ročného Kežmarčana.
Počas včerajšieho dopoludnia vykradol mladík jeden z rodinných domov v obci Tvarožná, okr. Kežmarok. Cez pootvorené okienko na komore vošiel dnu do komory a odtiaľ prešiel do spálne. Zo šperkovnice na nočnom stolíku ukradol retiazky, prívesky, náušnice a prstene, všetko zo žltého kovu. Následne si z vnútra odomkol dvere na bočnom vchode rodinného domu a odišiel domov. Celková spôsobená škoda je vyčíslená na 460. -€.

Sprejmi postriekali bytový dom:
Popradskí policajti vypátrali a včera obvinili z prečinu poškodzovania cudzej veci dvoch Popradčanov (22r. a 19r. ) a jedného Bratislavčana (22r. ).
Pod vplyvom alkoholu prišli všetci traja v sobotu krátko pred 20:00 h k bytovému domu na Komenského ulici v Poprade. Sprejmi bielej farby každý samostatne nastriekal na hnedý obklad steny rôzne nápisy (L. O. P. K. A, D. S. P. ). Spôsobená škoda zatiaľ vyčíslená nebola.

Pytliačili na Ondave:
Policajti Obvodného oddelenia PZ Turany nad Ondavou počas včerajšej obchádzkovej služby chytili pri pytliačení na rieke Ondava piatich mladíkov.
V čase od 13:30 h do 15:30 h jeden Stropkovčan (19r. ) a štvorica z obce Gribov, okr. Stropkov (19r. – 24r. ), lovili ryby bez povolenia a zakázaným spôsobom. Na lov si vyrobili sako o obvode 150 cm, ktorým ulovili 18 ks. rýb druhu jalec hlavatý, 1 ks. ryby druhu mrena severná, 1 ks. ryby druhu pleskáč vysoký, 1 ks. ryby druhu ostriež hlavatý. Miestnej organizácií Slovenského rybárskeho zväzu spôsobili škodu vo výške cca 30. -€. Ulovené ryby boli zaistené a vrátené poškodenej strane.

Na Domaši našli starú muníciu:
V lesnom poraste pri ceste vedúcej k pozemkom bývalých štátnych majetkov na RO Domaša, stredisko Dobrá, sa našla včera munícia z II. sv. vojny.
Na miesto bola vyslaná policajná hliadka a pyrotechnik. Policajti miesto zabezpečili pred ďalším prístupom verejnosti a pyrotechnik muníciu na mieste zneškodnil za dodržania bezpečnostných podmienok.
 

Vyberte región